Det kommende Shanghai Disney Resort!

Nej, det er ikke åbnet endnu, men der er kommet ret så fyldige informationer om det på hjemmesiden. Så tjek den ud, hvis du er interesseret i at høre mere om det nyeste skud på stammen: Shanghai Disney Resort.

Det bliver det første Disneyresort i selve Kina, og alene det er jo stort.Disney har lavet parken, så den er tilpasset et kinesisk publikum, hvilket betyder, at der blandt andet bliver en Garden of the Twelve Friends, hvor de tolv dyr, der symboliserer månederne i Kina, bliver fremstillet som Disneyfigurer.

Den nye hjemmeside om Shanghai Disney Resort

Den nye hjemmeside om Shanghai Disney Resort

Men parken får også nogle attraktioner, der er nye og som bliver de første i nogen Disneypark overhovedet. For det første bliver slottet det største overhovedet i nogen park. Det kommer altså til at overgå selv Walt Disney World!

Der bliver et fantastisk lysshow om aftenen, og den længste parade i noget Disneyland. Treasure Cove bliver et pirat-tema-land i parken, med en forlystelse, der udvider Pirates of the Carribean med forunderlige ting.

Der kommer til at ligge to temahoteller af Disneys egne, men om der dukker flere hoteller op, er jo ikke til at vide. Desuden kommer der en Disneytown, svarende til Downtown Disney og en Wishing Star Park, som bare er en park.

Det bliver spændende, og vær sikre på, at vi hellere end gerne tager derned, så snart parken åbner, hvis vi havde penge til det!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: