Soarin’ Over California i Epcot skal fornys

Soarin’ Over California er en af WDWs flotteste og mest spektakulære forlystelser, og i hvert fald en af Epcots topforlystelser. Den består af en kæmpe kuppel, som man bliver ‘hejst ind i’, og så vises der en flot film, der får det til at føles som om, man svæver i en paraglider hen over Californien. Det er utrolig flot, og ud over at se ned på landskabet mærker man også lune og kølige vinde på kroppen, duften af appelsiner, når man flyver over en af Californiens mange appelsinlunde, og små sving, når man drejer. En simpelthen fantastisk oplevelse!

Men Soarin skal renoveres, og i den forbindelse ændrer Disney også på indholdet af forlystelsen. Eller dvs. de laver en ny film. Fremover, når arbejdet er færdigt, vil turen i stedet blive en rejse over hele verden. Helt præcist, hvad man kommer til at kunne se, ved vi ikke meget om endnu, men Muren i Kina, Matterhorn og Sidney Harbour bliver nævnt på hjemmesiden. Resten får vi snart at høre!
Soarin flyver nemlig ‘afskeds’ture fra d. 27. maj til d. 16. juni, og d. 17. juni åbner så den nye Soarin’ Around the World.

Det skal nok blive, om muligt, endnu flottere.

Vi har desværre ingen billeder fra Soarin’, for man må ikke fotografere inde i forlystelsen, men der er billeder på denne side.

Vil du læse mere om Soarin, både den nuværende og den nye rejse, så kan du finde Disneys officielle information her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 30, der følger denne blog

%d bloggers like this: