Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party

Datoerne for dette års halloweenarrangement kaldet Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party er frigivet. HVad er så det, spørger I måske? Det er Disnyes måde at fejre halloween på, og det er rigtig, rigtig sjovt! Vi har selv prøvet det en gang, og det er noget, vi stadig taler om.

Det foregår på den måde, at Magic Kingdom lukker kl. 19, og så er der kun adgang for dem, der har tilkøbt billet til Mickey’s halloweenfest. Parkerne er omdannet til halloweentema, og alt er bare lidt mere løssluppent disse aftener. Dette bliver i meget høj grad! understreget af, at ALLE må klæde sig ud disse aftener! Dvs. at også voksne kan klæde sig ud! Det er sjovt. Meget sjovt! Mere om det senere

Rundt omkring i parkerne kan man sige trick og treat, og så får man slik i den pose, alle har fået udleveret ved indgangen. Der er musik og dans i gaderne i parken, og masser af karakterer, man kan blive fotograferet sammen med, danse med og lave sjov med. Og de er med på det hele disse aftener.

Tilbage til det med at voksne må klæde sig ud. Det må man nemlig normalt ikke i Disneys parker. Men på halloween-partyaftener, er meget tilladt. Ikke alt, naturligvis, men man kan sagtens klæde sig ud i sin favoritprinsesses kjole eller optræde som  en af de andre Disneyfigurer. Der er ikke mange restriktioner, og vi har set en hyggelig, 50-årig mand i det yndigste Klokkeblomstkostyme.

Selv har vi været klædt ud som f.eks. Barbie fra Toy Story 3, Elizabeth Swan fra Pirates of the Carribean, Askepot og Belle.

karakterer

Alle var klædt ud, og fik en god snak med de rigtige karakterer…

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 30, der følger denne blog

%d bloggers like this: