Hvordan kommer man til Disneyland Paris?

Tja, man skal jo bare til Paris og så lidt mod øst!

Dertil kan man komme med bil, bus eller fly. Vi har selv prøvet at tage busrejse derned, også dengang, man stadig måtte sove i busserne, og vi har prøvet at flyve. Det sidste har vi gjort de fleste gange. VI har både selv arrangeret det hele og benyttet et rejseselskab til at arrangere turen for os. Læs her om vores erfaringer.

PÅ vej i 2005

PÅ vej i 2005

Busrejser er jo dejligt lette at gå til, fordi man bliver kørt lige til hotellet. Det er dejligt nemt, især hvis man har små børn. Omvendt er transporttiden jo det længere, da det typisk tager en eftermiddag samt hele natten at køre til Disneyland Paris fra Danmark (alt efter hvor i Danmark, man kommer fra). Turen derned er altså laaang, selvom der er Disneyfilm på skærmene og gode pauser undervejs. Men hvis man er god til at sove oprejst, siddende i et bussæde, så ankommer man jo udhvilet om morgenen, klar til at gå i parkerne, så snart man har sat sin baggage. Og vores erfaring er, at små børn bare lægger sig til at sove, uanset om de sidder i et bussæde eller ligger i en seng. Det er os andre, der har det svært med at sidde op under de lange nattetimer! Det har altså gjort, at vi kun har været med bus en gang siden sovebusserne blev afskaffet. Turen blev simpelthen for lang for os voksne. Det betyder, at den første dag ofte har været en, hvor vi sluttede lidt tidligt, så der var godt med overskud til næste dags oplevelser. Magic Tours arrangerer både busrejser, kør-selv-ferier og pakkerejser med fly. Vi har selv benyttet Pan Rejser, der nu har skiftet navn til Magic Tours, og det har begge gange været en udmærket oplevelse (bortset fra, at det er hårdt at sidde op i bussen hele natten).

På motorvejen.

På motorvejen.

Kør-selv er også en mulighed. Her må man jo sige, at transporten er dør til dør, og igen, hvis man sagtens kan holde til at nøjes med at sove i bilen, så er det en udmærket mulighed, der også giver mulighed for at overnatte på Davy Crockett Ranch. Det kræver så også, at der er en eller flere, der er indstillede på at køre om natten, da turen derned er lang, også i bil. Vi har ikke selv prøvet at køre til Disneyland Paris, men har kørt til andre feriemål i Europa, og det har fungeret udmærket for os. Igen kan man med fordel gå relativt tidligt hjem og i seng den første dag, så er man klar til resten af ferien.

I flyet, 2012

I flyet, 2012

Flyrejser fra København til Paris, CDG eller Orly, er i dag relativt billige. Selvfølgelig skal man være ude i god tid, dog ikke alt for god. Vores erfaring er, at priserne er bedst 6-8 uger før afgang. Vil du flyve, er det blot at gå ind på en af de mange søgemaskiner på nettet, der finder flyrejser for dig, og bestille. Vi har faktisk fundet priser på voksenbilletter på ca. 1000,00 kr. pr. person de seneste år. Prisen har egentlig ikke ændret sig meget, jeg mener, billetterne kostede omkring 1100,00  i december 2012. Det giver næsten sig selv, at vi altid vælger afgange, der ankommer om morgene og flyver hjem igen om aftenen, den dag vi skal hjem. Flypriser er fuldstændigt ugennemskuelige og varierende, så hvad det præcist vil koste afhænger af dato, klokkeslæt, konkurrence osv. Derfor skriver vi ikke noget om det her, men henviser til en af de mange søgemaskiner som momondo.dk., flyrejser.dk, expedia.dk, skyscanner.dk eller supersaaver.dk.

Hvis du synes, det er for uoverskueligt at skulle booke flybilletter og hotel m. parkindgang selv, er det muligt at booke en samlet pakkerejse med fly eller som kør-selv-ferie hos f.eks. FDM eller Magic Tours. Vi har selv benyttet begge firmaer, og vil lige tilføje, at det år, vi rejste med FDM, viste det sig, at den samlede rejse for 8 personer var siger og skriver 100 kr. dyrere, end hvis vi selv havde organiseret det hele. Om det stadig er sådan, ved vi ikke, men FDM er vældig gode rejsearrangører og det er jo dejligt let, at alt bliver ordnet for en. Den samlede pakke kan inkludere transport til og fra lufthavnen, det bestemmer man selv.

Comments
One Response to “Hvordan kommer man til Disneyland Paris?”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Hvordan kommer man til Disneyland Paris? […]Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: