Fantasyland, Paris

Fantasyland er den del af parken, der især er for de mindre børn. Det er her de kære og kendte, klassiske Disneyfigurer dominerer alle forlystelsernes udsmykning. Lad os se lidt nærmere på de forskellige forlystelser i denne del af Disneyland Park:

Dumbokarrusellen, The flying elephant, som den hedder, er centralt placeret og vældig populær. Der er altid kø her, især af forældre med børn i alderen 0-6 år, men alligevel er det en af de forlystelser, vi skal prøve hver gang vi er h er – og helst som en af de første. Det er bare en tradition, fordi den har været elsket siden alle børnene var helt små. Det er en traditionel karrusel, hvor man sidder i Den flyvende Dumbo, og selv kan bevæge figuren op og ned.

Den næste forlystelse, der er et MUST er It’s a Small World. De små dukker, der visr hele verden, synger og danser til en melodi, der bliver inde i hovedet, når man først har hørt den. Denne her forlystelse er SÅ sød, og vi kan blive ved og ved med at prøve den! Det er sådan en stille og rolig tur, hvor man bare sidder og nyder sangen om, at vi alle hører til den samme verden.

Nu bliver det jo lidt kedeligt, at vi hele tiden skriver, at den her MÅ I også prøve,men…sådan er det jo. Peter Pans Flight er nemlig så sød. En rejse i Peter Pans Univers sammen med Wendy, siddende i et piratskib. En smuk tur med lys, musik og farver. Peter Pan er endnu en af de rolige forlystelser, hvor man bare sidder og nyder det hele.

Den sidste af de fire allervigtigste forlystelser i denne del af parken er The-kopperne. De er et hit, også for de store børn! Og ikke så meget for nogle  voksne, for kopperne kører rundt som en karrusel og rund om sig selv på samme tid – det er med at holde på hat og briller!

It's a Small World, Mad Hatters Teacups, Peter Pan (billedet er ikke derfra), Dumbo - The Flying Elephant

It’s a Small World, Mad Hatters Teacups, Peter Pan (billedet er ikke derfra), Dumbo – The Flying Elephant

Bagefter kan man snuppe den store, gammeldags karrusel (den snupper man, når man kommer ind i Fantasyland, for den ligger lige ved slottet). Musikken er rigtig gammeldags, og turen foregår på vippende heste (der er mulighed for at spænde små børn fast), i kareter og på andre store, høje og lave dyr!

Alice i Eventyrland er repræsenteret ved en sjov labyrint, der ender oppe i tårnet på et lille slot, med god udsigt ud over en del af parken. Pas på, selvom den virker lille, kan mindre børn faktisk godt fare vild i labyrinten – vi ved det, for vi har selv prøvet det!

Helt oppe bag ved ligger også feernes land, en sød, lille sejltur. Gå derop, for det er en sød, lille forlystelse med de kæreste, eventyrlige landskaber, og det er en forlystelse, man faktisk let overser, fordi den ligger lidt tilbagetrukket oppe bag ved Belles mølle.

Ved siden af ligger Det lille Cirkustog, som er en tur med det tog, Dumbos cirkus ankommer med.

fantasyland2

Alice i eventyrland, Lancelots Karrusel, Feernes Miniverden, Cirkustoget

I Fantasyland ligger desuden også Snehvides forlystelse, der ser vildt hyggelig ud, men som faktisk er ret uhyggelig. Vi har børn, der stadig ikke kan lide den, fordi de blev skræmt fra vid og sans som små! Ved siden af ligger Pinnochio, som faktisk på samme måde har en lidt uhyggelig stemning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: