Discoveryland, Paris

Discoveryland er en del af Disneylandparken. Det er her, man finder en stemning af ‘en tur ud i fremtiden’ – set fra Walt Disneys stol i fortiden måske.  Det giver en sjov fortids-fremtidsblanding, et af vores favoritsteder! Det er her,  forlystelserne som Space Mountain, Star Tours og Buzz Lightyear Space Rangers.

Buzz 2 Collage

For børn og barnlige sjæle – det er vi!

Space Mountain er en Disneypark-legende! Her bliver man skudt ud i en lang række af tomandsvogne mod stjernerne, og vognene køreri loop, skruer og med meget høj hastighed  i bælg-ravende mørke omgivet af stjerner og planeter. En rutchebane, der ikke er for sarte sjæle!

Star Tours

Star Tours

Star Tours er ikke mindre en legende! Den ultimative rejse med rejseselskabet Star Tours til en af Endors måner i en Starspeeder fra Star Wars Universet. En gigantisk simulator får dig til at føle, at du vitterligt er på vej ud i rummet med ultraspeed! Hele vejen frem til selve forlystelsen ligner lufthavnen, med robotter, der ordner baggage, gennemlysning af passagererne (os), en ramponeret Starspeeder osv. Det er et fantastisk sted! Det her er en af de forlystelser, vi altid sørger for at trække fasstpass til, så vi kan nå at få et par ture, det er en meget populær forlystelse.

Hjælp Buzz Lightyear med at bekæmpe den onde Fyrst Zurg ved at skyde med infrarøde stråler mod forskellige mål, mens du kører rundt i sjove, grønne vogne. I denne forlystelse er ventearealet simpelthen så flot, på vejen møder man Buzz, der taler til os alle – på fransk, desværre: To infinity and beyond!

To infinity and beyond!

To infinity and beyond!

For de mindre børn er der desuden en lille  karrusel med små raketter.

Film i 4D kan du opleve i Honey, I shrunk the audience, en film med lyd, billeder og andre effekter, der ikke skal røbes her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: