Main Street, Paris

Stemningen mens man langsomt og forventningsfuldt går op ad Main Street mod Torneroseslottet kan ikke beskrives. Det er NU, du mærker glæden ved at være her! Igen eller for første gang. Disney spiller musik overalt, så du er omgivet af Disney: musik, butikker, figurer osv. Det her er den bedste stemning, hver gang vi kommer hertil.

Main Street, Disneyland Paris

Main Street, Disneyland Paris

Main Street er det første område I møder, når I kommer ind i Disneyland i Paris. Der er ikke forlystelser som sådan, men masser af butikker, de sælger alle Disneys drømme for penge!  Main Street fungerer som indgang og fordeling til de andre fire områder i Disneyland. Her er også Town Hall, hvor man kan ordne praktiske ting, f.eks. reservere middag på en restaurant eller der er noget, man gerne vil spørge om.

Paraden

Paraden

Det er også her, Paraden slutter, efter den har været igennem store dele af Parken. Men der står altså mange, mange mennesker her, så der er bedre steder at at stå for at se den!

Til området omkring Main Street hører så også det, vi går frem mod den første dag , hver gang! Slottet. Stort og imponerende ligger det for enden af Main Street, og er jo selve symbolet på Disneyland.

Torneroseslottet!

Torneroseslottet!

Herinde er også butikker og snyd ikke dig selv for at gå ind i slottet og op på første sal og se de flotte dekorationer og udsigten ud over Fantasyland. Bag slottet ligger Fantasyland.

Inde i slottet

Inde i slottet

udsigten fra slottet

udsigten fra slottet

Nå jo, man kan jo også gå ned i slottets kælder…men det ved vi nu ikke, om vi kan anbefale! Dernede ligger en ildspydende drage og venter på den næste, der tør nærme sig:

Slottets drage!

Slottets drage!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: