Hoteller i Disneyland Paris

Hvordan skal man bo, når man er i Disneyland? Skal man vælge et Disneyland resorthotel, et partnerhotel eller et helt tredje hotel? Læs med her og få gode råd, og klik på linksene for at få mere info:

Disneys egne hoteller

I Disneyland Paris er der mange forskellige hotelmuligheder. Den første, som vi er bedst kendt med, er at vælge at bo på et af  Disneys egne hoteller.Fordelene ved at bo på et Disnyehotel er mange. For det første er der altid mulighed for at møde Disneyfigurerne og blive fotograferet sammen med dem eller få autografer fra dem. OG det er bare fedt at bo på et Disneyhotel!

Kopi af DSC00239

Møde med Kaptajn Klo på Disneyland Hotel

For det andet er der de såkaldte ’Magic Hours’ som er åbningstider ud over de sædvanlige åbningstider, som kun gælder for gæster, der bor på Disneys egne hoteller. Dette er virkelig en af de gode ting, fordi man kan udnytte en aftenstund eller en tidlig morgen, hvor der vil være meget færre mennesker i parkerne. Køber man souvenirs i parkerne, kan man bede om at få dem bragt til hotellet, så man slipper for at slæbe rundt på dem i løbet af dagen. en smart service!

En anden ting er, at der går shuttlebusser til og fra hotellet fra tidlig morgen til sen aften (undtaget er dog Davy Crockett Ranch, hvor man er nødt til at have bil, for at kunne komme til og fra). Som vi har beskrevet det under de enkelte hoteller, kan man faktisk gå fra hotellerne til parkerne, men hvis man har små børn, det er varmt eller man ikke orker at gå for langt og blive træt, før man er kommet til parkerne, så er shuttlebusserne en rigtig god ide.

Det er i øvrigt muligt at få værelser, der er forbundet med en dør, noget vi har benyttet hver gang, da vi altid har været mere end fire afsted.

Alt i alt kan vi kun anbefale Disneys egne hoteller!

Disneyhotellerne er der altid en stor, dejlig souvenirbutik, hvor man kan svælge i dejlige disneyting, bamser, køkkengrej eller hvad man nu elsker. Der er også en lille spillearkade på hotellerne, hvor ungerne kan bruge endnu flere penge på at spille på diverse maskiner, hvis parkerne ikke har udmattet dem totalt.

Kopi af DSC00333

Søde Bambier

Vi har de fleste gange boet på et Disneyhotel, og kan kun anbefale dette. Der er en anden magi på et Disneyhotel, og så er servicen altså også bare i top. På et Disneyhotel er man på ferie i Disneyland 24/7, og det elsker vi jo, så derfor! De billigste Disneyhoteller er faktisk ikke engang dyrere end et partnerhotel, snarere er det sådan, at nogle af de dyre partnerhoteller er dyrere end Disneys billigere hoteller. Så er partnerhotellet selvfølgelig finere, men altså…hvad vil man helst have? Disney eller hvide duge på bordet? Det valg må man selv træffe.

Partnerhoteller

Umiddelbart ved Disneys Resortområde ligger en række tilknyttede hoteller, partnerhoteller, der også tilbyder en udmærket service hvad angår f.es. shuttlebusser til og fra parkerne. Disse har næsten de samme vilkår som et Disneyhotel, men der er selvfølgelig ikke nogle Disneyfigurer på hoteller, om end nogle af dem faktisk har en Disneybutik.

Andre hoteller

Vi har ikke prøvet at bo på andre hoteller end Disney- og partnerhoteller, men selvfølgelig er det muligt at finde et hotel og selv køre til og fra i egen bil.

Endelig er der jo også den mulighed, at man faktisk bor i Paris og bare tager toget til og fra byen til parkerne, de dage, h vor man vil i Disney. Se mere om transport til og fra Paris under det punkt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: