Disneylands egne hoteller

Læs mere om Disneys egne hoteller her på siden. Klik på de hoteller, du vil læse mere om, så kommer du til en side med flere informationer og billeder!

Disney har i alt syv hoteller ved parkerne i Paris. Det dyreste er Disneyland Hotel, bygget i victoriansk stil. Det er det hotel, der ligger lige ved indgangen til Disneyland Park. At bo der er virkelig ‘a dream comes true!’

Det moderne Hotel New York ligger tættes på parkerne, men bag ved Disney Village. På den anden side af søen ligger det skønne New Port Bay Club i maritim stil.

Sequoia Lodge et bygget i canadisk træhytte-stil, og er det største hotel i Disneyland Paris. Vi har boet der en gang og det ER meget stort! Vi syntes, det var for stort.

Hotel Cheyenne i cowboystil er i den billigere ende, men det er et hyggeligt hotel, der er ret gennemført i stilen. På den anden side af ‘floden’, River Grande selvfølgelig, ligger Hotel Santa Fe, som er i samme prisklasse som Cheyenne. det er også hyggeligt og gennemført i sin mexikanske stil, og restauranten er lige så god som Cheyennes. De to hoteller har store buffetter, og de er meget børnevenlige. Vi har prøvet dem begge to, og kan anbefale begge. de ligger jo dog lidt længere væk fra parkerne, men der er shuttlebusser fra dem, og faktisk kan man sagtens gå til parkerne også fra de to hoteller!

Hotel Disneyland Paris

Hotel Disneyland Paris

Davy Crockett Ranch ligger i køreafstand fra parkerne, og er en udvidet campingplads, hvor man kan bo i hytter. Stedet skulle være ret lækkert, men vi har desværre ikke selv afprøvet det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: