Disneyland Hotel

It’s a Dream Come True!

At bo på Disneyland Hotel ved parkerne i Paris er opfyldelsen af de vildeste Disneylanddrømme. Vi har prøvet det en gang, da Disneyland Paris fejrede 15-års fødselsdag. Priserne var overkommelige, fordi vi havde små børn, der kom gratis med, og fordi der var så mange andre tilbud. For ellers er det jo ret dyrt. Men alligevel: det er faktisk det hele værd.

Foran Disneyland Hotel i 2012

Foran Disneyland Hotel i 2012

Med store forventninger på vej mod indgangen i 2007

Med store forventninger på vej mod indgangen i 2007

Hotellet er stort og smukt med sin lyserøde træfacade, der skal ligne en bygning fra Viktoriatidens USA, og den imponerende, lyse og lækre lobby i marmor og velpudset messing, med vaser, ægte tæpper, spejle, lysekroner og mørke træmøbler er det første indtryk, man får, når man træder ind på hotellet. Jo, der er det hele!

Interiør fra Disneyland Hotel2007

Interiør fra Disneyland Hotel
2007

Værelserne er faktisk ikke større end på mange af de andre hoteller, de er også indrettet på samme måde, blot er farvevalg og mønstre på tapeter og sengetæpper tilpasset stilen i øvrigt. Detaljerne er gennemførte, fra små ikoner på tapetet til billeder af diverse disneyfigurer på sengetæpper, senge osv. Hver aften, når vi kom hjem til værelset, lå der en chokolade- guldmønt på hver pude på den velredte seng! en charmerende detalje.

Detaljer fra Tapet, sengetæpper og møbler2008

Detaljer fra tapet, sengetæpper og møbler
2008

På hotellet vrimler det med Disneykarakterer, så der er masser af muligheder for at møde dem, blive fotograferet og få autografer, hvis man samler på dem. Det er en af de store fordele ved at bo på dette hotel, man føler sig virkelig i Disneyland også på hotellet. Ja, og så kan man jo gå lige ned i parken, når man har spist morgenmaden på restauranten…

Klip fra værelserne på Disneyland Hotel2007

Klip fra værelserne på Disneyland Hotel
2007

Restauranten, eller skulle jeg sige restauranterne, der er nemlig flere, er overdådige, når man kommer ned til morgenbordet, med alt hvad der hører til et rigtigt disnyemorgenmåltid i luksusklassen: Hvide duge og smukt bestik, pandekager, røræg, croisanter og andet brød, diverse produkter til mælk og yoghurt, frugtsalat, nutella, syltetøj og alle de søde kager, franskmændene spiser til morgenmad. Dertil juice, kaffe, the og varm kakao, selvfølgelig. Værelset er jo inklusive morgenmad, så bare spis løs.

Morgenmad i de nydelige omgivelser.

Morgenmad i de nydelige omgivelser.

Croisanter og juice til morgenmad.

Croisanter og juice til morgenmad.

Eftermiddag og aften kan man spise på restauranten California Grill, der serverer eksklusive måltider bygget over temaet. Aftenen kan tilbringe i baren, der serverer dejlige drinks, også af den børnevenlige slags, så ungerne kan komme med ’på bar’. Og det, synes de, er sjovt.

Børnevenlige drinks uden alkohol, men pyntet efter alle kunstens regler.

Børnevenlige drinks uden alkohol, men pyntet efter alle kunstens regler.

Fordelene ved at bo på dette hotel er desuden, at man hver dag får udleveret et fastpass pr. gæst, som man kan bruge i parkerne ud over de almindelige fastpass. Hvis man ikke er i parken i højsæsonen, er det mest følelsen af den lille ekstra luksus, der gør det, for så er brugen af fastpass alligevel ikke så nødvendig.

Dagens Fastpass!

Dagens Fastpass!

Der er indendørs swimmingpool på hotellet, men vi syntes nu ikke, den var noget særligt. Til gengæld var det ganske specielt at iføre sig de lækre, tykke badekåber og frottétøflerne, der hørte til værelset, og slendre ned ad den tæppebelagte gang, tage marmorelevatoren ned til stedet og nyde atmosfæren af luksus, overdådighed og velvære! A pro pos velvære, så er der også en wellnesafdeling og sauna på hotellet, men det har vi dog aldrig brugt. Vi elsker nemlig at være i parkerne, så det er der, vi bruger det meste af tiden.

Oven i købet er der en De-luxe-afdeling på hotellet, de såkaldte Castle Club-værelser, der giver adgang til en eksklusiv restaurant, et genbrugeligt VIP-fastpass og som alle ligger øverst oppe med udsigt ud over Magic Kingdom.

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: