Santa Fe

Velkommen til Route 66!

Her skal man forestille sig, at man har kørt hele dagen på Route 66 i det sydvestligste USA og nu tjekker ind på et lille motel langs vejen. Brændte jordfarver, kaktus, sand og sten udsmykker både udendørs og indendørs. Disneykarakterer kan man møde i Lobbyen.

Anders And, også for voksne, 2005

Anders And, også for voksne, 2005

De to små møder MIckey på Santa Fe 2005

De to små møder MIckey på Santa Fe 2005

Morgenmaden her minder om den på Hotel Cheyenne, der er lidt af hvert, ikke så meget, som på de dyre hoteller, men maden er i orden og der er en kæmpe buffet, så alle kan få, hvad de ønsker. Croisanter og andet brød, nutella, marmelade, honning og smør, dåsefrugtsalat, diverse sødt samt drikkevarer. Også her skal man ikke undvære den franske tradition med varm kakao og croisant. Selvfølgelig kan man også få kaffe og the samt juice og vand. Selve restauranten er stor og med højt til loftet; om man bryder sig om det eller ej, er en smagssag, men der flyver faktisk fugle rundt derinde.

Pyntet i mexikansk stil.

Pyntet i mexikansk stil.

Til frokost og aften byder restaurant La Cantina på mexikansk mad, en succes i vores familie! Der er en spis-hvad-du-vil-buffet, der kan vælges fra, og mulighederne er mange! Selvfølgelig er der også her en bar, Rio Grande, hvor man kan hygge sig om aftenen. Vi oplevede den ikke så børnevenlig, men mere som en rigtig voksenbar.

Standardværelserne er indrettet med to dobbeltsenge og de sædvanlige andre møbler i form af bord og to stole samt tv-møbel/kommode. Farverne er brændte og varme, og der er alt i alt meget hyggeligt. De billigste værelser ligger i de punkthuse, der ligger længst fra hovedbygningen, og man skal altså udendørs for at komme fra dem og op til morgenmaden. Men langt er der ikke, og det er en hyggelig tur.

Somme tider er de små attraktioner de sjoveste! Her fra Lobbyen på Santa fe, 2005

Somme tider er de små attraktioner de sjoveste! Her fra Lobbyen på Santa fe, 2005

Man kan faktisk gå fra hotellet til Parkerne, det tager vel en 20-25 minutter, hvor man krydser Rio Grande og passerer en del af de andre hoteller og går gennem Disney Village. Alternativet er at tage de gratis shuttlebusser. Så skal man vente på bussen, men hvis man har mindre børn er det, efter vores mening, eneste alternativ. Ellers er de trætte af at gå, før dagen næsten er begyndt.

Hotel Santa Fe er et hotel, vi har rigtig gode minder fra, måske især fordi maden er noget, som alle i vores familie kan lide.

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: