New Port Bay Club

Ved kysten!

Dette hotel minder om New Port Beach Club i Orlando, en stil, der ligner forrige århundredes New Englands badebyer, med træhuse, lyse pasteller, strand og vand. Hotellet ligger ned til Lake Disney, og promenaden er med til at give hotellets dets kyststil og -charme. Lobbyen er lys og lækkert indrettet, lige så luksuriøst som Disneyland Hotel, men stilen er maritim, med blanke, lakerede trægulve og en maritim udsmykning.

Hotel Newport Bay Club

Hotel Newport Bay Club

Hotellet er absolut værd at bo på, og er et af de dyrere hoteller, så lækket er det altså at bo der!

Der er udendørs swimmingpool, hvor der også er dækstole, parasoller osv., der er med til at fuldende billedet af et kysthotel. Desuden er der faktisk også en indendørs pool, ligesom der er fitnessrum, wellnes og sauna. VI var der kun i tre dage i denne omgang, så vi nåede ikke poolen, men det var i hvert fald for køligt til den udendørs! VI var der i efterårsferien.

Selvfølgelig kan man også her møde diverse Disneykarakterer, og der er morgenmad med Fedtmule.

(Standard)værelserne minder om alle de andre disneyhotellers standardværelser, der er to dobbeltsenge, et par stole og et tv-møbel. Farverne og udsmykningen er naturligvis inspireret af det maritime.

Restauranterne Cape Cod og Yacht Club tilbyder den samme lækre morgenmad som på Disneyland Hotel, så igen må man bare nyde livet og spise sig godt mæt om morgenen. Faktisk synes vi, det er værd at spise her frem for på Disneyland Hotel, fordi det er lidt billigere, og man får faktisk det samme. Undtagen, naturligvis, Castle View.

Restauranterne er åbne for frokost og aftensmad også, og her kan man nyde alt godt fra havet samt naturligvis almindelige kødretter.

Man kan let gå til parkerne, og man behøver ikke tage shuttlebusserne. Det er altså meget lettere at gå, hvis man overhovedet kan det. Busserne kører dog, og de er jo et godt alternativ til familier med små børn, der ikke nødvendigvis sidder i klapvogn.

Også her er der en særlig De-luxe-afdeling kaldet Admirals Club, som giver adgang til VIP-fastpass med ubegrænset adgang til fastpassattraktioner.

Vi kan absolut anbefale hotellet for dem, der vil have lidt ekstra luksus og har råd til at betale for det.

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: