Tilknyttede hoteller

Ud over Disneys egne hoteller, findes der også en række tilknyttede hoteller til parkerne i Paris. At de er tilknyttede betyder, at man får nogle af de samme fordele, som man har, hvis man bor på et af Disneys egne hoteller. Der er f.eks. gratis shuttlebusser fra disse hoteller, men ikke mulighed for at komme ind ud over almindelig åbningstid. Der er også en Disneybutik på disse hoteller.

Det første år, vi var afsted, boede vi på et af disse hoteller, og det var ganske udmærket. Dengang vidste vi ikke, at der var særlige fordele ved at bo på et Disneyhotel, det har vi lært siden. Nogle af disse hoteller er ikke engang billigere end Disneys egne hoteller, så der er ikke nødvendigvis nogen fordel i at bo på dem.

Vi boede i sin tid på Kyriad Hotel, der var både børnevenligt og meget charmerende. Værelserne var gode og indrettet som Disneys egne, med dobbeltseng og køjer, og der var Disneybutik, en god restaurant, legepladser til ungerne mv. Alt i alt var vi ganske godt tilfredse.

SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-410

Morgenmad på Kyriad Hotel. Første dag, første gang, i Disneyland Paris, 2004.

Ud over Kyriad findes også det billigere tostjernede hotel B & B Hotel, Algonquins Explores Hotel, der er trestjernet ligesom Kyriad, de to firestjernede hoteller Vienna International Dream Castle Hotel og Vienna International Dream Circus Hotel. Disse her hoteller er absolut også dejlige, og ligger lige i nærheden af parkerne. Der er gratis busser.

Algonquins Hotel har store værelser med plads til op til 6 personer, hvilket kan være nødvendigt for større familier, og da er dette hotel et udmærket alternativ.

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: