Walt Disney Studios, Paris

I Disneyland Paris er der to forlystelsesparker. Walt Disney Studios er den anden, eller, som vi plejer at kalde den: Studios. Her er forlystelserne fokuseret på Disneys film og filmproduktion. Indgangen til parken går gennem en stor hal, der skal ligne en filmproduktionshal, og her er der spisesteder, små arrangementer til fotografering, mulighed for at købe souvenirs osv.

Toystoryland

Vi plejer bare at kalde parken for Studios…det vil vi også gøre her. Det er en ganske fed park, især efter, at det nye Toy Story Land er kommet. Det er utrolig hyggeligt område bygget op omkring filmen, og med flotte dekorationer i menneske størrelse, der får en til at føle sig som netop legetøj. Parken er ikke delt op i lande på samme måde som Disnyeland-parken er det, men der er navne på områderne. Grundlæggende er det kun to områder ud over det nye Toy Story-område, nemlig det til højre for indgangen, kaldet Toon Studio, og det til venstre for indgangen, der hedder Production Courtyard og Backlot. Kkik jer ind på områderne her eller se foroven i menylinjen, for at finde de relevante sider.

Der er også flotte parader i Studios, men den parade, vi nok husker bedst, er fra de år, da High School Music var på sit højeste. Hvor vi så den mange gange!

Det år var High School Musical populær! Hollywood Studios, 2008

Det år var High School Musical populær! Hollywood Studios, 2008

Studios bygger hvert år paraden op med flere af deres populære Disneyfilm, og vi håber, paraden snart bliver udvidet med Frozen-tema! Vi har ikke været  i parken siden 2012, men glæder os til at komme der igen. Det er trods alt netop Disneyland Paris, der satte gang i vores Disneyfascination, der begyndte med en invitation til netop Disney Paris i 2005.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 30, der følger denne blog

%d bloggers like this: