Paradise Pier, CA

IMG_4432

Det kæmpe store pariserhjul der er kendetegnet for Disney California Adventure findes i Paradise Pier. Det er også her man finder populære forlystelser som California Screamin’ og Toy Story Midway Mania – det kan forresten anbefales at trække fast pass til begge forlystelser!

Hele “landet” er lagt omkring en sø, hvor der om aftenen er et stort lys- og vandshow. Et fantastisk velkomponeret og gennemført show, der efterlader dig komplet målløs! I kan læse mere om ‘World of Color – Celebrate!’ på vores side dedikeret til shows i Disney Resort California.

IMG_4440

Klar til at blive skudt afsted i California Screamin’

Der er forholdsvis mange forlystelser at finde i Paradise Pier, både for store og små. Er man til de vilde forlystelser med loops og fart på bør man prøve California Screamin’. Her bliver man skudt afsted lige over vandoverfladen og bliver så ellers udsat for lidt af hvert. Rutschebanen er kendt for at være noget af det vildeste man finder i Disney, både i Californien og generelt, og opnår en topfart på 100 km/t. Med en længde på næsten 2 km. er forlystelsen en af de længste i USA. Rejser man med børn der ikke kan komme med på turen er det muligt at lave Rider Switch – et tilbud fra Disney om at man kan skiftes til at vente med børnene/dem der ikke ønsker at prøve forlystelsen uden at skulle om bag i køen. Fordi det er en meget populær og stor forlystelse (og måske fordi man sidder 3 og 3) er der også en specifik “single rider line”. Hvis du er alene/den eneste der tør kan man komme foran i køen, da de altid arbejder på at få fyldt vognene op. Vær dog opmærksom på, at går man i Single Rider-køen som gruppe bliver man altså splittet.

IMG_4422

Mr. Potato Head står for underholdningen i køen

Den anden forlystelse der bestemt bør besøges i Paradise Pier er Toy Story Midway Mania. Endnu engang viser Disney hvor gennemførte de kan være. Som navnet nok afslører er det en forlystelse baseret på/inspireret af Toy Story, og her er virkelig alt hvor Toy Story-nørden kunne forestille sig. Det er som sagt en meget populær forlystelse, men har af en eller anden årsag ingen fast pass option. Der er derfor intet for end at stille sig i kø, og håbe på, at det er det værd. Heldigvis har Disney pyntet kø-arealet rigtig godt, så der er lidt at kigge på – f.eks. en kæmpe Mr. Potato Head, der er synger, danser og underholder de ventende masser. Disney kalder forlystelsen et “Mayhem of Games” – et kaos af spil – og det er meget rammende. En yderligere forklaring ville næsten være ærgerlig, det er en af de slags forlystelse som bare må opleves. Her tilbydes også Rider Switch, selvom forlystelsen er meget børnevenlig.

IMG_4425

Mød karakterne fra Toy Story i området omkring Toy Story Midway Mania!

Resten af forlystelserne i Paradise Pier er meget klassiske – der er King Triton’s karrusel for de helt små, Golden Zephyr og Silly Symphony Swings for de lidt større. Er man til det helt stille og rolige er Ariel’s Undersea Adventure et godt bud. Hvis man har børn med, der godt vil udfordre sig selv lidt så prøv Jumpin’ Jellyfish – en meget børnevenlig udgave af Det Gyldne tårn. Her bliver man hejst op i vandmænd, der så langsomt “svømmer” op og ned. Eller man kan prøve Fedtmules Sky School, hvor klodsede FedtmuIMG_4443le skal lære én at flyve. Det går selvfølgelig aldrig helt godt! Til sidst, men ikke mindst, bør pariserhjulet selvfølgelig nævnes. Det er ikke et helt standard pariserhjul som vi kender det – man kan enten vælge en fast kabine, der giver den mest stille og rolige tur, eller en “rullende” kabine, der svinger frem og tilbage alt efter hjulets bevægelser. Man skal dog, ligegyldigt hvad, ikke være højdeskræk hvis man vil nyde turen!

 

Paradise Pier er et forholdsvis stort land, men med Pacific Wharf lige ved siden af er mulighederne relativt begrænsede når det kommer til mad. De fleste quick service spisesteder vil I finde langs The Boardwalk (mellem Silly Symphony Swings og Goofy’s Sky School). Vil man gerne på rigtig restaurant kan man tage til Character Dinning med Ariel i Ariel’s Grotto. Vær dog opmærksom på at man skal bestille bord, og gerne i god tid! Cove Bar tilbyder også table service, her uden reservationer på forhånd.

 

 

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: