Main Street USA (CA)

Main Street USA er det første, der møder en, uanset hvilken Disneypark man er i.

Her står flagstangen lige ved rundkørslen til indgangen, og her kan man se slottet for første gang. Det er også her, man skal have taget det obligatoriske “så er vi her” eller “så er vi her igen”-billede. På Main Street med slottet i baggrunden.

Det obligatoriske billede

Det obligatoriske billede

Bemærk, at slottet her i Californien ikke er så stort igen (faktisk blev jeg lidt skuffet, må jeg indrømme, når man har slottet i Magic Kingdom i tankerne).
På begge sider ligger butikker med diverse Disneymerchandise, cafeer, isbutikker, bageri osv. Den type mad, man kan få, er sådan i burger-, pølse- og sandwich-retningen. Før i tiden, var det kun Disneys egne butikker, men nu er der lavet aftaler med f.eks. Coca-Cola, Starbucks og Kellog’s.

Fra Coca-cola-butikken

Fra Coca-cola-butikken

Tanken er, at vi skal forestille os, vi er i en typisk amerikansk by. Hyggelige facader og små borde i sidegaderne, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe. Området Main Street USA omfatter også attraktioner som f.eks. Disney Galery, hvor man kan se og købe alle former for billeder, og man kan tage en tur med hestevognen eller sporvognen. Ved flagstangen er der hver aften nedtagning af flaget, og det foregår ved, at man spiller nationalsangen og en hjemvendt soldat tager flaget ned og får det til evig eje. Disney værdsætter de amerikanske soldater, der i øvrigt også har gratis adgang.

Sidste del af Main Street er rundkørslen med statuen af Walt Disney og Mickey Mouse. Slottet hører sådan set til Fantasyland…men man ser det jo så godt netop her fra Main Street.

IMG_6920

Statuen, Californien, 2015

Lige ved indgangen, hvis man går til venstre og over til Guest Relations, kan man få hjælp til f.eks. at leje en kørestol, og det er også her, man kan få sit 1. visit!- badge! Det er meget vigtigt, når man er her for første gang, for så får man nogle gange særbehandling, og det er jo fedt!

1st visitors bagde

1st visit!- badge

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: