Downtown Disney, CA

IMG_4513

LEGO’s butik kan findes i Downtown Disney. De sælger selvfølgelig kun Disney-LEGO!

Selvom vi personligt mest er til parkerne kan det selvfølgelig også være hyggeligt at slendre en tur gennem Downtown Disney. Bor man på et af hotellerne vest for Disney kan det faktisk overhovedet ikke undgås at man kommer igennem Downtown!

Downtown er Disneys svar på Strøget. Her ligger både Disney butikker, hvor man kan købe diverse merchandise, og andre brands som Starbucks, Sephora, Build-A-Bear og endda LEGO. Her er tit fyldt med mennesker op til åbning af parkerne, og når parkerne lukker, da Downtown Disney altid har åbent til kl. 2 om natten.
IMG_4616Downtown Disney i Californien er én lang gågade, og det lykkedes ikke os at finde en anden vej til parkerne end gennem Downtown. Det er ganske fint hvis man vil nå at suge al den Disney-stemning til sig som man kan, men kan være lidt generende hvis man egentlig bare vil i parkerne. Der findes et sti-system som en del af vejen går parallelt med Downtown Disney ned til park-indgangene som man jo med fordel kan benytte sig af hvis man bare hurtigst muligt vil gennem menneskemængden. Det kan dog være en oplevelse at tage turen gennem Downtown Disney, for her er mange sjove ting at kigge på – fx. Buzz og Woody bygget i LEGO!

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: