Disneyland Hotel (CA)

I alle andre Disneyresorts er Disneyland Hotel tophotellet, men ikke her i Californien. Her er  Disneyland hotel lidt billigere end Disneys Grand Californian Hotel, men giver samme fordele – extra magic hours, character dinings, sågar disney character wake-up calls. Man har også ret til at benytte den samme indgang til parkerne. Hotellet ligger desværre også på den anden side af Downtown Disney, som kan være lidt et helvede at komme igennem – især om aftenen, men der er en gangsti derover.

Disneyland Hotel

Disneyland Hotel

Hotellet er ikke specielt romantisk, som f.eks. det fantastiske lyserøde hotel i Paris, næ, det er et helt moderne glas- og betonhotel opdelt i tre enheder med fælleslokaler med restauranter og pools på det store areal i midten. Det er stort!

Indretningen er alligevel lidt sjov, fordi lobbyen er indrettet med billeder fra ‘gamle dage’, husk, at Disneyland i Californien er det ældste af alle, og det skaber lidt hygge. Der er også små kroge med indretninger f.eks. a’la 1960’erne og et sødt område til børn, hvor de kan sidde i dronningetroner og se Disneyfilm.

Billeder fra Parkens første tid

Poolområdet er meget lækkert og med sjove rutchebaner, palmer og lækre områder til afslapning. Der er også et dejligt spisested med diverse lette retter. I en anden bygning ligger en mere ‘rigtig’ restaurant. I det hele taget er arealet mellem de tre store hovedbygninger meget grønt og lækkert.

Disneyland hotel pools

Disneyland hotel pools

 

Selvom hotellet er lækkert, så er det altså ikke det samme som de skønne temahoteller, der er i f.eks. Paris eller i WDW, og det gør et eller andet for stemningen. Det er synd, for hoteller med ægte Disneystemning er bare lækre!

Pris pr. nat starter på 2200kr for op til 4 personer. Se mere her.

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: