Hoteller ved Tokyo Disney Resort

Disney Tokyo Resort har fire officielle hoteller. Disse hoteller er tema-hoteller og hører til parken. Det er Tokyo Disney Hotel og Disney Ambassador Hotel, der begge ligger rimeligt tæt på Disneyland Park, Tokyo Disney Sea Hotel MiraCosta, der ligger inde i Disney Sea Park og Tokyo Disney Celebration Hotel, der faktisk ligger så langt væk, at man skal køre med shuttlebus dertil (ved at klikke på hotellernes navne kommer du til den officielle hotelside).

Tokyo Disney Hotel er simpelthen imponerende, og vi kalder det ‘Guldhotellet’ fordi det på en solskinsdag ser ud som om , det er belagt med guld! Her er lidt billeder derfra (og nej, vi har ikke boet der, men vi har da lusket rundt og taget billeder, og nogle har endda nydt en drink der):

Tokyo Disney Hotel

 

Tokyo Disney Hote 2l

Også Hotel MiraCosta her vi gennemfotograferet, men aldrig boet på:

MiraCosta Hotel

Hotel MiraCosta

Udover Disney hotellerne har Tokyo Disney Resort også hvad de kalder officielle resort hoteller samt partner-hoteller og nabohoteller, så der er masser muligheder, også selvom Disney ikke selv har så mange agne hoteller her.

Alle de officielle hoteller er også “on-site” hoteller og har dermed Disney-fordele, dog i forskellig grad alt efter hvilken kategori du vælger. Disney-hotellerne er betydeligt dyrere end de andre, men er også meget smukke og ligger tættest på parkerne. De officielle resort hoteller, som vi har boet på, ligger med adgang til en monorail, der kører til begge parker, men som man dog skal betale for at køre med. De andre to typer hoteller (nabo- og partner-) har shuttlebus til parkerne.

Vi har boet på hhv. Hilton Tokyo Disney og Tokyo Bay Maihama Hotel Club Resort. Hvis du klikker på navnet, kommer du til hotellernes hjemmesider.

Hilton Tokyo

Hilton Tokyo Bay

Begge var dejlige hoteller, og på Maihama Bay var der faktisk udsigt direkte til Disneyland park, hvor man kan se slottet belyst om aftenen.

Maihama Club Resort

Tokyo Bay Maihama Hotel Club Resort

På Tokyo Disney Resorts egen side kan man se alle hoteller og se, hvilke fordele de forskellige hoteller har.

Man kan også se et kort over Disney-hotellerne og de officielle hotellers placering i forhold til monorailen og parkerne.

 

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: