Tokyo Disney Sea

Denne park er anderledes end noget andet, vi har set. Disney Sea er bygget op omkring forskellige lande eller områder i verden kombineret med forskellige tidsperioder, inklusive en fremtid. Set med fortidens øjne. Parken er meget smuk og anderledes, og det er derfor en særlig oplevelse af komme her.

Ved indgangen ligger det smukke og eksklusive Hotel MiraCosta, som er et hotel, der ligger inde i parken. Hotellet er opbygget som en middelhavsby, hvor husene altså indeholder hotellet. Det er specielt og meget smukt. Ved hotellet ligger området Mediterranean Harbor, der skal illudere en middelahavsby med torve, bygninger og restauranter i italiensk stil. Her er utrolig hyggeligt. Der er også American Waterfront, der er bygget op omkring et transatlantisk passagerskib, SS Columbia, og tilhørende havn fra 1920’ernes USA. Port Discovery er et fremtidsland, men set med 100 år gamle øjne, så det er en slags gammeldags fremtid. Mysterious Island er en slags under-jorden-land med et par forlystelser og den stor, dominerende vulkan, der somme tider går i udbrud. Ved siden af ligger børneområdet Mermaid Lagoon. Lost River Delta er en slags jungleland, og Arabian Coast er tilsvarende en illusion om Mellemøsten.

IMG_8438

Der er, som navnet antyder, meget vand i Disney Sea, og det gør, at det er utrolig smukt og hyggeligt at gå rundt i parken.

Men se med på vores sider om parken i dette afsnit af vores hjemmeside (under opbygning, juni 2017).

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: