Tokyo Disneyland

Dette er selvfølgelig hovedparken…det er jo en Disneylandpark. Men vi er ikke sikre, når det kommer til Disneyland i Tokyo. Fordi Disney Sea er så anderledes, bliver man let fascineret af den. Men så alligevel: Dette er jo Disneyparken i Tokyo. Den indeholder alle de sædvanlige lande eller delparker, men også nogle, der er anderledes. Der er Fantasyland, Tomorrowland og Adventureland, som vi kender dem, men der er også Westernland (der minder om Frontierland i fx Paris eller WDW), der er Toontown (som minder om Mickeys Toontown i Californien) og Critter Country (som også findes i Californien). Og så er der World Bazar, der ligger ved indgangen, og som erstatter Main Street. Det er da anderledes! Der er dog en del butikker, der ligner, men arealet er overdækket. Måske er det smart nok, i Tokyo er vejret meget ustabilt, og det regner tit, så en overdækket indgang er slet ikke at foragte.

I 2013 var den ene af os fire og hendes to kusiner og en moster i Tokyo Disneyland Resort og i 2017 var vi to afsted til Disney Tokyo i påsken, og der var selvfølgelig smukt påskepyntet. Og mange mennesker. Her er indgangen fra 2017:

IMG_8291

Læs mere om spisning i Tokyo og om alle de andre ting samt hotellerne.

Det er spændende at være i Tokyo, også fordi japansk kultur jo er meget anderledes end vores danske. Fx kan man slet ikke læse nogle tekster eller bare gætte sig til dem, bortset fra i Disnye selvfølgelig (bare rolig, man kan faktisk få et kort på engelsk også:

 

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: