Walt Disney World, Florida

Dette er hovedsiden for alle vores sider om Walt Disney World, eller bare: WDW.

WDW er et fantastisk sted, intet mindre. Det er det mest gennemførte Disneysted, for det er nemlig, hvad det siger, det er: en verden af Disney. Selv egen møntfod har de!
Men se mere på alle siderne under denne hovedside!

Magic Kingdom. Fra vores besøg i 2012

WDW består af de fire forlystelsesparker Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios og Animal Kingdom samt vandparkerne Typhoon Lagoon og Blizzard Beach. Dertil kommer en række hoteller, 27 af Disneys egne og 9 tilknyttede, et campingområde og fire golfbaner. Området er kæmpe stort, i alt 11.ooo ha.og det er ikke muligt at komme rundt til fods. Men heldigvis er der gratis transport rundt i området, både med busser, monorail og små både.

Hvis du ikke har så meget tid i Walt Disney World, som vi i øvrigt forkorter WDW, så vil vi anbefale dig dette: Prioritér altid først og fremmest at komme i Magic Kingdom, hvis du først og fremmest er kommet for at opleve den særlige Disneystemning, som du bare ikke får bedre noget andet sted. Brug en dag her, også hvis det er den eneste, du har. Alternativt, hvis du vil se lidt mere, så snup monorailen til Epcot. På den måde når du de to mest spændende parker, efter vores mening, på en dag. Det kræver, at du har parkhopper. Og gode ben, masser af energi og viljestyrke! For det er meget på en dag.

Har du to dage, så anbefaler vi en dag i Magic Kingdom og en dag i Epcot. Med mindre, du er inkarneret Star Wars-fan, for så er du nødt til at tage i Hollywood Studios dag to. Den kan så eventuelt deles i to, så du både når Studios og Epcot. Har du tre dage, kan du nå tre parker, og på fire dage alle de fire hovedparker.
Men så er der jo også de to vandparker: Typhoon Lagoon Waterpark og Blizzard Beach.

Vi har typisk haft syv dage i WDW, så kan man nå Magic Kingdom og Epcot to gange. De to parker er vores favoritter. Med syv dage kan man også nå en vandpark, hvis det har interesse.

 

 

Comments
One Response to “Walt Disney World, Florida”
Trackbacks
Check out what others are saying...


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: