Star Wars: Galaxy’s Edge

Det nye område i Disney Hollywood Studios er fantastisk flot lavet. Når man går igennem porten fra Grand Aveny kommer man ind på planeten Batuu, der er en lille, lidt glemt planet i Star Wars universet. Her er nogle meget små og hyggelige gader, en spændende basar, forretninger, et par spisesteder og en rigtig bar samt to meget attraktive forlystelser. For ægte Star Wars-fans er det et must at komme her, og meget specielt at gå rundt her.

Lad os tage forlystelserne først.

Millennium Falcon: Smugglers Run. Her bliver man udset til at være enten pilot, ’gunner’ eller mekaniker ombord på Millennium Falcon, og skal styre fartøjet sikkert frem. Hver rolle har sine opgaver med at trykke på diverse knapper, styre osv. Samtidig flyver man jo rundt i et fantastisk flot univers, så det kan være svært at fuldføre sine opgaver, hvis man, som vi, samtidig gerne vil se det hele. Det er så flot lavet, og det er en oplevelse at sidde i Millennium Falcon og se ud, fuldstændig som i filmene. Millennium Falcon er virkelig flot og værd at stå i kø for, og vi tror også på, at der vil være rimeligt lange køer til den lang tid fremover. Mens vi var her, var køerne på 50-85 minutter, hvilket er lang tid nok.

smuglers

Star Wars: Rise of the Resistance. Den skal opleves! Vi vil ikke ødelægge oplevelsen for nogle, så vi vil ikke skrive om den her. LAD OGSÅ VÆRE MED AT KLIKKE PÅ NOGLE LINKS, hvis du vil opleve den ordentligt første gang! Men den er utrolig, anderledes og bare flot lavet. Det er vist, hvad man kan kalde en mange-facetteret oplevelse med bevægelse, flotte film osv. For dem, der er interesserede, er der allerede nu masser af beskrivelser og endda optagelser af hele forlystelsen på nettet, bare googl navnet. Men se dem kun, hvis du vil have ødelagt overraskelsen!!! Det kan ikke anbefales!

Nå ja, og så er der ventetiden, som vi har beskrevet i vores blogindlæg.

Stemningsbilleder fra Galaxy’s Edge:

collage

Så er der spisestederne og baren. Der serveres alkoholiske drikke, noget, der vinder mere og mere indpas i WDW, men diverse drinks kan også fås uden alkohol.

Der er en sjov bar, Oga’s Cantina, hvor der serveres alkoholiske drikke som Jedi Mind Trick og The Outer Rim (De tager ikke dining plan). Der er også alkoholfrie muligheder, og drinksene er sjove. Med mystiske bobler og farver i.  Bestemt et besøg værd, men kom i god tid, der er kø for at komme ind. Og bedst plads om morgenen, for hvem orker også at drikke alkohol kl. 9? Man står og hygger omkring baren eller i de små nicher, og stemningen er i intergalaktisk top!

Ronto Roasters  kan man få lidt lettere retter som Galma Snack Sampler eller Endorian Chicken Wrap (priserne er ret normale, fra ca. 12.49 dollars, og de accepterer nogle dining plans).

Som quick service er der Docking Bay 7 Food and Cargo med lettere retter og snacks. De accepterer også nogle dining plans. Der er også en god stemning her, og man får jo lyst til at spise alle steder, fordi det bare er så gennemført Star Wars-agtigt. Som at være der selv.

spisested

Kat Saka’s Kettle sælger farvede popcorn og så kan man selvfølgelig købe blue milk (Og en grøn version) med og uden alkohol. Lækre drikke, også uden alkohol, som vi smagte. Nej, vi orkede ikke at begynde at drikke klokken 9 om morgenen, selvom dagen allerede der havde været i gang et par timer den dag, vi smagte dem 🙂

Til slut er der jo både basaren med små butikker og hvor der spilles hazard på gaden. Meget stemningsfuldt at være der, og hvem ved, om man kan blive lokket til at bruge sine sidste penge på en eller anden gadget, man ikke har brug for.

bazar

Bazaren

Man kan i hvert fald forsøge at få en plads på et af værkstederne, hvor man kan samle sin egen droid eller lave sit eget flotte lyssværd! Det er meget populært, til trods for, at det koster 200 dollars (plus moms) at lave et lyssværd! og der skal bestilles plads i god tid! En hjemmesamlet droid kan fås for 99 dollars…et fund for de penge, men så kan den også sige noget og fjernstyres. Man kan endda vælge forskellige stemmer. De er søde, men godt nok også dyre.

 

 

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: