Epcot

Epcot er en af de mest spændende parker i WDW. Den relaterer sig ikke så meget til Disney, men alligevel er den interessant. Ja, det bør man jo ikke sige på denne side, men det er altså virkelig en spændende park. Ikke så meget pga. forlystelserne, men mere pga. de mange landepavillioner.

Epcot er nemlig faktisk to parker i en. Den forreste del, Future World, er en park, der tager udgangspunkt i naturvidenskab og videnskab i det hele taget, mens den bagerste del er en kulturpark, Epcot Show Case, der præsenterer en række lande og deres kultur. Dvs., faktisk er det landene selv, der præsenterer sig, og hvor vi dog savner Danmark i rækken af spændende lande! Vi har da ellers et par ideer til hvordan Danmark kunne præsentere sig med en god forlystelse og få masser af reklame for vores lille land.Desværre er Danmark der altså bare ikke.

De lande, der er, er: Mexico, Norge, Kina, Tyskland, Italien, USA, Japan, Marokko, Frankrig, England og Canada.

Det er fantastisk at gå rundt og se, hvordan de forskellige lande har valgt at præsentere sig selv. Og det sjove er, at medarbejderne i landenes showcase kommer fra hjemlandene. Derfor kan man tale dansk med dem, der arbejder i Norges afdeling.

Ved indgangen til Epcot

Ved indgangen til Epcot

Epcots wartegn er den store kugle ved indgangen, der indeholder forlystelsen Project Tomorrow, forskellige interaktive spil, der skal illudere en fremtid. Den ligger i den naturvidenskabelige del af parken, kaldet Future World, hvor man kan prøve forlystelser, der relaterer sig til naturvidenskab, naturbevarelse og astronomi.

Kig mere på undersiderne, som du finder oppe foroven under Epcot eller via links her på siden.

 

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: