World Show Case

Dette er helt klar min favorit blandt parkerne i WDW (bortset fra Magic Kingdoms New Fantasyland, selvfølgelig!).

På vej mod World Show Case, 2015

På vej mod World Show Case, 2015

Jeg elsker at gå rundt mellem de mange landes pavilloner og se, hvordan de præsenterer sig selv, smage på de mange forskellige slags mad og drikke og se forskellige kopier af ting og sager fra forskellige lande. Man kan sågar købe allehånde ting fra de forskellige lande. Det er bare så hyggeligt. Især er Norge, som er så genkendelig, og Frankrig, som har det bedste mad i hele WDW, skønne at være i.

En gang om året afholdes der Food and Wine festival i Epcot Show Case, og så kan man prøve endnu flere landespecialiteter. Mankan simpelthen købe en slags klippekort til smagsprøver i alle pavillonerne.

Nå, men lad os tage en virtuel tur rundt i Show Case! Man skal ned gennem hele Future World for at komme til Show Case. Alle pavillonerne ligger placeret rundt om en stor sø, hvor der i øvrigt er noget af det flotteste fyrværkeri i hele WDW om aftenen! Gå ikke glip af det!

Hvis man går venstre om, kommer man først til Mexico. Hele scenariet foregår indendørs i en kæmpe pyramidekonstruktion. Inde i den kæmpe hal er der en sød indendørs forlystelse, hvor man kører rundt til musik og ser billeder fra Mexico krydret med scener fra en gammel Disneyfilm fra 1944. I hallen kan man også spise på La Hacienda de Saint Angel, hvor man selvklart kan få mexicansk mad. Man kan også købe en række souvenirs fra Mexico. VI har hørt, at Mexico skal moderniseres, så det bliver fokuseret mere om filmen Coco, men det var endnu ikke sket i december 2019, da vi var her sidst.

IMG_5563

Når nu Danmark ikke er repræsenteret, ja, så må vi tage til takke med Norge. Det er nu også hyggeligt! Norges område er opbygget som et landsbytorv med en ministavkirke og en miniudgave af Akershus slot. Inde i slottet er den fantastiske restaurant Akershus Royal Banquet Hall. Det er her, man kan bestille bord og få den lækreste, skandinaviske mad med fiskeretter og andet lækkert. OG det bedste af det hele er, at man kan møde en masse prinsesser i løbet af middagen. Vi har været der i 2012, og det var en fantastisk oplevelse. Dels fordi et eller andet var gået galt med vores reservation, og vi blev lukket ind alligevel, fordi vi var danskere og kunne tale dansk med receptionisten (hurra for det nordiske fællesskab!),dels fordi vi vel nok aldrig har mødt så mange prisesser på en gang. Det skal altså opleves!

Askepot, Tornerose, Ariel og Snehvide på en gang! Lykke! 2012

Askepot, Tornerose, Ariel og Snehvide på en gang! Lykke!
2012

Her er også en forretning med norsk strik, lakridser og endda lidt svenske ting, og et dejligt bageri med diverse lækre kager, I 2016 skrev vi: “Vi glæder os så meget til at opleve turen gennem Arendale! “. Nu har vi prøvet turen, og den er bare flot! Imponerende flotte billeder og videoer, og selvom selve turen er nøjagtig den samme som før, så føles den helt anderledes. Og så kan man nu selvfølgelig møde Anna og Elsa i Norges område.

 

Hvis man næsten nænner at forlade Norges pavillon, så er den næste pavillon Kina. Da familien har en særlig tilknytning til landet, dele af den har boet i Beijing, så er det jo også en af vore favoritter. Her finder man en udstilling af kinesiske, arkæologiske fund som terracottahæren, man kan se en 360-graders film om Kina og en kæmpe forretning med kinesiske ting, også i den lidt dyrere ende. Der er en restaurant med kinesisk mad, som faktisk har været ret populær i vores familie, men der er sjældent optaget, så andre har nok ikke helt samme mening…

I Kinas pavillon kan man møde Mulan, 2012

I Kinas pavillon kan man møde Mulan, 2012

Efter Kinas pavillon kommer Tyskland. Vi befinder os på et torv i en mindre tysk middelalderby, fiktiv naturligvis, med små huse i bindingsværk, stensøjler og klokketårn, der spiller en lille melodi hver timeslag. Nå ja, og så er der også en modeljernbane med et Rapunseltårn! Man kan få tysk mad i restauranten Bierstube, hvor stemningen er en rigtig oktoberfest, og har man den billige dining plan kan man få en ægte Frankfurter i cafeteriaet Sommerfest.

 

Man kan få tyske souvenirs, og Swarowski-sten har også sneget sig ind her. Der er masser af glitter og glimmer i den lille forretning!

 

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: