Hoteller i WDW

Under denne hovedside vil vi beskrive nogle af de mange, mange hoteller, der ligger i WDW.

Der er masser af hoteller i området, og det er langt det smarteste at bo på et af Disneys egne hoteller, da man så har en masse smarte ekstraservices. F.eks. får man nu et armbånd, der er tilknyttet ens hotelværelse og kreditkort, så man kan bruge det som betalingsmiddel. Der er også ekstra åbningstider, hvor kun gæster, der bor på Disnyehoteller, kan komme ind i parkerne, og så er der gratis bustransport rundt i hele området. Det sidste gælder nu for alle, der er i WDW, uanset hvordan man er kommet derind. Derfor kan man godt bo udenfor WDW, f.eks. på et af hotellerne i nærheden, det kunne være et af hotellerne på Hotel Plaza Blvd, og så gå ind til Down Town Disney, der ligger lige ved hovedvejen ind i WDW (se også dette kort). Her fra kan man jo så komme gratis rundt med busserne.

Hotellet Contemporary Resort, Bay Lake, der er et time-share -hotel, eller, som det hedder i Disneys verden: Vacationa Club.

Hotellet Contemporary Resort, Bay Lake, der er et time-share -hotel, eller, som det hedder i Disneys verden: Vacation Club.

Hotellerne i WDW er inddelt i tre kategorier, nemlig De Luxe ( de dyreste), Moderate (mellemklassehoteller) og Value (billige hoteller). Du kan finde links til de forskellige hoteller, vi har skrevet om eller besøgt her:

Disneys Grand Floridian Resort and Spa

Caribbean Beach Resort

All Star hotellerne

Og link til WDW’s egen hjemmeside med de seneste priser her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: