All Star-hotellerne, WDW

All Star hotellerne

Vi har boet på All Star Movies de to gange, vi har været i WDW. Det er sådan et hyggeligt hotel, stort, ja, men det er de allesammen, og her er så mange hyggelige,  genkendelige figurer, udmærket morgenmad (som man selvfølgelig bliver lidt træt af i længden), swimmingpool, vaskemuligheder, Disneyshop osv.

Vi har været glade for disse hoteller, fordi de har en rimelig pris og fordi vi kan lide maden på restauranterne, og når man bor på et Disneyhotel, får man jo de fordele, det giver. Også selvom hotellet er billigt.

Collager Orlando, 12 maj, Magic Kingdom1

Hotellet er dekoreret med skønne figurer i overstørrelse fra mange forskellige Disneyfilm, 101 Dalamtinere, Mighty Ducks, Toy Story, Bugs og Fantasia. Der er to pools på hotellet, inspireret af hhv. Fantasia og Mighty Ducks.

Om aftenen er der forskellige børnearrangementer ved poolområdet, musik, dansk, gymnastik, konkurrencer eller andet, eller der bliver vist Disneyfilm under åben himmel.

Swimminpoolen ved All Star Movies

Swimminpoolen ved All Star Movies

Restauranten, som vist nærmest ville blive kaldt et cafeteria i Danmark, hedder World Premiere Food Court, og her serveres morgenmad til langt op ad formiddagen og derefter en masse forskellige slags aftensmad. Pizza, burger og pastaretter, sandwich og gode bland-selv-salater. Da en Dining Plan altid indeholder dessertvalg, så er det jo også skønt at vide, at hotellet har gode desserter: Ice Cream Cookie sandwich, milk shake osv.

Morgenmaden skal man lige vænne sig til. Her er pandekager med sirup og bacon (man kan bede om ikke at få bacon), vafler med syltetøj, men også en tallerken med omelet, bacon, brød og en lille, Mickeyformet vaffel. Man kan også få yoghurt, frugt, brød, juice og havregrød i den mere sunde ende. Med diningplan kan det dog bedst betale sig at købe de store tallerkener.

IMG_1294[1]

Hotellet er bygget op med en hovedbygning, hvor reception, cafeteria, disneyshop og pool  ligger, og så ligger værelserne i nogle vinkelformede bygninger spredt rundt på det pænt tilplantede område.

All Star Hotellerne er i virkeligheden tre hoteller, der er bygget op efter nøjagtig de samme grundplaner og som ligger ved siden af hinanden. Det er nogle af de billigste hoteller i WDW, men de er alligevel rigtig hyggelige. De tre All Star-hoteller ligger på rad og række i den sydvestlige del af WDW. All Star Sport, All Star Music og All Star Movies hører til Disneys resortområde, og derfor har alle de fordele, der hører til at bo i selve området. Dvs. at man kan blive hentet af Disneys Magical Express, man kan tilkøbe dining-plan og man kan bruge de udvidede åbningstider f.eks. Der er mange andre fordele, som vi har beskrevet på en anden side.

All Star Music og All Star Sport er opbygget på samme måde, blot er temaerne selvsagt musik og sport. Det er ikke helt så ‘Disney’agtigt, det er derfor vi foretrækker All Star Movies! Da hotellerne ligger op og ned ad hinanden, kan man sagtens bruge de andre pools og cafeterier, men maden er nu nogenlunde den samme alle tre steder. Man kan med fordel snuppe en bus til nabohotellet, hvis ens egen kø er længere, eller bussen kommer før ens egen, når man skal hjem fra parkerne en sen aften. OG, hvis man bor i den fjerne ende af All Star Movies kan man tage bussen fra All Star Music. SÅ kommer man ind før alle de andre, der står og venter ved All Star Movie – og det kan være en fordel i morgentimerne!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: