Disneys Pop Century Resort, WDW

I 2017 var vi så heldige at få mulighed for at bo her på Disneys Pop Century Resort. Hotellet minder meget om All Star hotellerne i opbygning og måden, det er udsmykket på. Derfor er det også de asmme hyggelige og lækre omgivelser, med masser af grønt, mange flotte udsmykninger og stier rundt i hele området. Pop Century er bygget op omkring amerikansk popkultur , og udsmykningen er derfor ting og sager herfra. Der er sjove pools ved flere af afdelingerne og en hovedbygning med butik og et (larmende) cafeteria med et sædvanligt udvalg af mere ellermindre fed og friturestegt amerikansk mad.

Pop Century er et af de hoteller, hvor en del af værelserne er blevet retaureret, og de nye værelser, som vi var heldige at bå på, er ganske pæne. De er indrettet i en lidt wanna-be skandinavisk stil med trægulve og træmøbler, og i stedet for to senge er der en seng og et klap-ned-seng med bord og to stole, når sengen er slået op. Det er ret smart (Og det fik vi så ikke lige taget et ordentligt billede af, så I må se med her hos The Castle Concierge i stedet. På disneys egen hjemmeside om Pop Century har de endnu ikke fået opdateret billederne fra værelserne). Her er vores sølle billeder, tæppet er vores eget:

Hotellet ligger ned til en sø, så her er det anderledes end All Star hotellerne. Det er opbygget af de samme blogge som All Star hotellerne, og her er to til tre blokke navngivet efter et årti fra 1950’erne til 1990’erne. Udsmykningen er tilpasset til årtiet.

Som man kan se, boede vi i 1980’erne, med udsmykninger af Rubiks Kube:

kort Pop

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: