Grand Floridian, WDW

Det hotel er intet mindre end drømmen over alle drømme! Disneys Grand Floridian Resort and Spa er det top-ratede hotel i WDW! Det er det dyreste og mest prestigefyldte hotel i hele resortområdet, men også i det hele taget i forhold til ALLE Disneys resorts! Priserne starter ved 517 dollars pr. nat – og nej, vi har ikke selv boet der (hellere ti nætter på et af de billigere hoteller end en nat her, trods alt).

Disneys Grand Floridian Hotel and Spa set fra den lille båd, der sejler til Magic Kingdom

Disneys Grand Floridian Hotel and Spa set fra den lille båd, der sejler til Magic Kingdom

Men det skal da ikke forhindre os i at besøge hotellet, bare for at se lidt på det, og flot er det altså. Desuden kan man jo altid spise der…hvis man har råd. Der er flere restauranter på hotellet, fra de mere ‘casual’ (det er Disneys egen betegnelse) til de fine restauranter med mulighed for at møde Disneyfigurer (det såkaldte caracter-dinings).

Casparilla -grill er en ‘casual’ restaurant, hvor man  faktisk kan bruge sin dining-plan! Har man ikke sådan en, kan man spise for 15 dollars eller derunder pr. person. I 2015 tog vi dertil for at prøve at spise der, det var sjovt at prøve, og dejligt, at alle kan gøre det. Vi brugte vores Dining Plan, så det kostede jo ikke ekstra. Maden var fin.

Pizza og cupcake...uhmmm

Pizza og cupcake…uhmmm

1900 Park Fare serverer tag-selv-bord med mulighed for at møde Disneyfigurer, priserne ligger fra 30 dollars og op efter ( om aftenen fra 50 dollars og op), og her kan man desværre ikke benytte dining-plan.

Victoria & Albert er flagskibet på hotellet, priserne er høje og starter ved 60 dollars, men så er der også tale om en firestjernet Disney-restaurant!

Hotellet er mageløst. Det er bygget i victoriansk stil i hvidmalet træ, og indrettet med marmor, ægte tæpper, dyre træsorter og grønne udenomsarealer. Der er selvfølgelig pools til hotellet. Dem må man i øvrigt også benytte, når man er gæst på et andet Disneyhotel, men ofte er det bare lettere at bruge sin egen pool. Der er pool på alle hotellerne.

Interiør på Grand Floridian

Interiør på Grand Floridian

Nå ja, og så er der selvfølgelig en fin træterrasse nede ved vandet, hvor man kan sidde og nyde fyrværkeriet i Magic Kingdom. Den er også åben for alle, så man kan bare sejle derover, hvis man vil prøve det.

Fra dette lækre og eksklusive hotel er der direkte transport til Magic Kingdom med monorailen, ligesom man kan sejle dertil med små både. Det er en ret hyggelig tur, især om aftenen. Der er selvfølgelig også shuttlebusser til hotellet.

Med båden fra Magic Kingdom til Grand Floridian

Med båden fra Magic Kingdom til Grand Floridian

For at det ikke skal være løgn, kan det lade sig gøre at blive GIFT på hotellet, der har sin egen bryllupspavillon! Og det er ikke en festsal, men en slags kirke, hvor selve vielsen kan forrettes. Se denne video.

Bryllupspavillonen ved Grand Floridian.

Bryllupspavillonen ved Grand Floridian.

 

Det er bare for vildt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: