Magic Kingdom, WDW

Magic Kingdom er jo den centrale park i WDW. Som alt andet i WDW er den selvfølgelig kæmpe stor, langt større end andre tilsvarende parker. Det er her, vi finder alle de traditionelle forlystelser og områder, som vi kender så godt fra de almindelige Disneyland-parker. Selvfølgelig starter man med at gå ind og ned ad Main Street, men derefter deles stien, og man kan vælge at gå til de forskellige områder i parken.

Parken består af områderne Main Street USA, Adventureland, Frontierland, Fantasyland og New Fantasyland og Tommorowland. Dertil et område kaldet Liberty Square, hvor vi også finder en del spisesteder.

Denne park er og bliver vores favoritpark i WDW. Det er jo den rene Disneynostalgi at være her, og det er jo trods alt her, Disneyfigurerne spiller den største rolle. At være i Magic Kongdom er simpelthen skønt, ikke mindst efter, at det nye Fantasyland er kommet til.
Vi begynder altid vores ophold i Magic Kingdom, vi skal altid se fyrværkeri mindst en gang her, og vi slutter også altid her.

Foran indgangen til Magic Kingdom

 

  • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

    Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: