Tomorrowland, WDW

Læs lidt om alle forlystelserne i Tommorowland:

 • Spacemountain: Er en okay vild rutsjebane, der ligger i Tomorrowland. Man sidder i en vogn, der skulle forstille at være en raket, der bliver skudt ud i universet. Der er helt mørk derinde, og derfor kan den godt virke vildere end den egentlig er. Den er derfor ikke velegnet til mindre børn. Eventuelt kunne man jo tage de mindre med over til Tomorrowland Speedway, imens de større kunne prøve Spacemountain!
 • Tomorrowland Speedway: Er en forlystelse, hvor man kører rundt i små biler og leger racerkørere. Det er en rigtig sjov forlystelse, som helt klart skal prøves, hvis man har mindre børn med! Men da det faktisk er en rigtig benzinmotor, bilen har, er der nu også mange voksne, der vil prøve den. Der er derfor faktisk ofte en del kø.
 • Astro Orbiter: er en karrusel der minder om Dumbo The Flying Elephant, bortset fra, at man sidder i en raket i stedet for. Sjov for de små.
 • Tomorrowland Transit Authority: Eller bare Tomorrowland-toget, kortere sagt, er et tog, hvor man bliver kørt rundt oppe over Tomorrowland og får set mere eller mindre alle forlystelserne ovenfra.
 • Walt Disneys Carrousel of Progress: er en slags indendørs ”karrusel” hvor man kører rundt og ser nogle små scener – der bliver opført af automatisk styrede dukker – som viser udviklingen i USA fra 1900 eller deromkring og helt til fremtiden. Rigtig sjov for voksne, og god for alle, der tærnger til at hvile benene for en stund. Man kan ikke komme af undervejs, og turen varer en lille halv time.
 • Buzz Lightyear´s Space Ranger Spin: er et must hvis man er glad for Toy Story! Det går ud på at skyde små rumvæsner, der holder med skurken Fyrst Zurg, med sin laser pistol. Super sjov, men der kan også godt være en ret lang kø! Træk eventuelt fastpass hertil!
 • Stitch´s Great Escape: er en slags forestilling, hvor man hjælper Stitch med at slippe væk fra nogle onde kidnappere, der har fanget ham. Hvis man er heldig, bliver man valgt til at hjælpe ham helt eksklusivt!
 • Monsters Inc. Laugh floor: Er et komisk show hvor Mike fra Monsters Inc. ”samler” latter og grin ind, så de kan få strøm til byen. Rigtig hyggelig familieforlystelse, der minder lidt om Stitch´s Great Escape, hvor man som publikum bliver taget med op på scenen.
 • Subscribe med din email her og modtag opdateringer hver gang vi ændrer på bloggen!

  Slut dig til de 31, der følger denne blog

%d bloggers like this: